DYNACO D-501 Compact gyorskapu

DYNACO D-501 Compact gyorskapu

A Dynaco D-501 Compact kaput kifejezetten közepes méretű, beltéri intenzív használatra tervezték. A tovább fejlesztett push-pull technológia és visszaf z egység fokozza a felhasználói élményt. Helytakarékos, véd a por, a huzat, a nedvesség és kosz ellen. A nyitási sebesség és kiváló légzárás javítják az anyagáramlási folyamatokat és a munkakörülményeket, valamint segítenek fűtési energiát megtakarítani.

■ SZABADALMAZTATOTT PUSH-PULL TECHNOLÓGIA: Egyedi meghajtás, növelt élettartam.
■ ÖNJAVÍTÓ FUNKCIÓ Minden nyitás/zárás ciklus során a kapulap a visszafűző egységen keresztül megy, ütközés esetén, szerelő beavatkozása nélkül visszafűzi önmagát. Nincs javítási költség, sem üzemszünet.
■ GYORS NYITÁS-ZÁRÁS: Nyitási sebesség maximum 2,4 m/s mérettől függően. Zárási sebesség 1,2 m/s.
■ KIVÁLÓ LÉGZÁRÁS: Szabadalmaztatott sínvezetés és a PPS technológia gondoskodnak a kiváló légzárásról, mellyel Ön energiát takaríthat meg.
■ BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT: Flexibilis kapulap nem tartalmaz semmilyen merev alkatrészt, mely használat során sérülést okozhatna. Wireless DYNACO Detector (WDD) vezeték nélküli élvédelem a kapulap alján a tökéletes biztonságért.
■ HASZNÁLATKÉPESSÉG: A DYNACO vezeték nélküli érzékelő alján.
■ MEGHAJTÁS: Frekvenciaváltóval szabályzott motor és encoder gondoskodnak a finom és pontos működésről. Kopóalkatrészek aránya minimálisra lett csökkentve.
■ DYNALOGIC VEZÉRL SZEKRÉNY: Felhasználóbarát vezérlő szekrény, öndiagnózis funkcióval.
■ MEGFELEL AZ EN13241-1 SZABVÁNYNA